STYLE SWITCHER

Choose Colour style

Choose Header

One Two

Posts By: r00t

Posted On March 6, 2019 / By / Posted in Blog

Ankthi dhe fobia dentare

Ankthi dhe fobia dentare janë dy çështje të zakonshme që mund të ndikojnë në shëndetin tonë dentar. Ankthi mund të shfaqet si një ndjenjë e përgjumur, marramendje, stresi dhe tensioni në trup,...

Më shumë
Posted On / By / Posted in Blog

Shëndeti oral gjatë shtatzënisë

Shëndeti oral është shumë i rëndësishëm për të gjithë, por bëhet edhe më i rëndësishëm për gratë shtatzëna. Ai mund të ketë një ndikim të madh në shëndetin e përgjithshëm të nënës...

Më shumë
Posted On / By / Posted in Blog

Fasetat dentare

Fasetat dentare janë veshje qeramike të veçanta që aplikohen direkt në sipërfaqen e jashtme të secilit dhëmb, me qëllim përmirësimin e pamjes estetike. Ato mund të përdoren për të përmirësuar ngjyrën e...

Më shumë
Posted On / By / Posted in Blog

Roli i kalciumit, vitaminës D dhe fosforit në mirëmbajtjen e dhëmbëve

Kalciumi, vitamina D dhe fosfori luajnë të gjithë një rol jetësor në formimin dhe mirëmbajtjen e dhëmbëve të shëndetshëm si tek fëmijët ashtu edhe tek të rriturit. Kalciumi është një mineral i...

Më shumë
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.