STYLE SWITCHER

Choose Colour style

Choose Header

One Two

Pedodonti

Pedodonti

Pedodontia është degë e stomatologjisë që merret me kujdesin dhe trajtimin e dhëmbëve të fëmijëve. Ne kujdesemi për dhëmbët dhe sëmundjet e ndryshme në gojë të fëmijëve, si dhe ndihmojnë në zhvillimin e shëndetit oral të tyre.
Pedodontia fokusohet në trajtimin e problemeve si riparimi i kaviteteve dhe dëmtimeve të dhëmbëve, kujdesi për dhëmbët e thyer, si dhe trajtimi i infeksioneve dhe dhimbjeve në dhëmbët e fëmijëve.
Gjithashtu, pedodontia përfshin edhe këshillim dhe edukimin e fëmijëve për higjienën e gojës dhe kujdesin për dhëmbët. Kjo mund të përfshijë teknika të ndryshme, siç janë lavazhi i gojës, furçat e dhëmbëve dhe pastat dentare të përshtatura për fëmijë, si dhe edukim në lidhje me dietën e duhur për të ruajtur shëndetin e dhëmbëve.
Nëse fëmija ka nevojë për trajtim të avancuar stomatologjik, siç janë aparate ortodontike, pedodontia bashkëpunon me specialistët e tjerë si ortodontistët për të siguruar trajtimin e duhur të fëmijëve.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.