Shërbimet më të mira në treg

Të gjitha trajtimet dhe shërbimet tona ofrohen në mjedise të standardeve të larta.

terapi

Terapi

Mbushje estetike me materiale të certifikuara perëndimore

Mbushja estetike është një procedurë dentare që përdoret për të rregulluar defekte të vogla te dhëmbët, siç janë…

endodoncy

Endodonci

Terapia e mbushjes së kanaleve
të dhëmbit

Endodoncia ose terapia e mbushjes së kanaleve të dhëmbit është një procedurë dentare e specializuar që përdoret për…

ortodonci

Ortodonci

Aparate gjermane të drejtimit të dhëmbëve për te gjitha moshat

Ortodoncia është fusha e stomatologjisë që merret me drejtimin e dhëmbëve dhe ka qëllimin  të përmirësojë funksionin dhe estetikën e gojës.

kirurgji

Kirurgji

Heqje të dhëmbëve apo rrënjëve të infektuar

Kirurgjia e dhëmbëve është një procedurë kirurgjikale që kryhet për të hequr një ose më shumë dhëmbë të infektuar apo të dëmtuar…

ortopedi

Ortopedi

Punime estetike porcelani, e-max dhe zirkon

Ortopedia në stomatologji përbën një nga aspektet e kozmetikës dentare, që përfshin punime estetike të ndryshme…

prima-vizita-pedodont

Pedodonti

Kujdesi dhe trajtimi i dhëmbëve të fëmijëve...

Pedodontia është degë e stomatologjisë që merret me kujdesin dhe trajtimin e dhëmbëve të fëmijëve  dhe ndihmon në zhvillimin e shëndetit oral të tyre…

implantologji

Implantologji

Implantologji me impiante të certifikuara të cilësisë së lartë

Implantologjia është një procedurë kirurgjike që përfshin vendosjen e një dhëmbi artificial në strukturën e gërryer…

Preventive_en-1024x683

Dentistri Parandaluese

Parandalimi i sëmundjeve të dhëmbëve dhe të fytit.

Duke u vizituar tek Dr. Irida të paktën një herë çdo gjashtë muaj është optimale për ruajtjen e shëndetit të dhëmbëve…

restorative_dentist-1024x683

Dentistri Restorative

Riparimi i dëmtimit të dhëmbëve dhe rikthimi i funksionit normal të tyre

Ne punojmë me pasion për të krijuar buzëqeshje natyrale edhe për ata pacientë, dhëmbët e të cilëve duhen zëvëndësuar…

cosmetic

Dentistri Kozmetike

Metoda të avancuara dhe teknologjitë më të fundit për punime estetike

Një buzëqeshje e bukur kontribon në një humor të mirë, rrit vetbesimin dhe ju mundëson të lini një përshtypje pozitive tek të tjerët.

faseta

Faseta porcelani

Zgjidhje ideale për çdokënd që dëshiron një buzëqeshje të bukur

Një trajtim dentar kozmetik i qëndrueshëm dhe afatgjatë që mund të zgjasë për shumë vite me kujdesin e duhur.

Zoom-Whitening

Zoom Bleaching

Deri ne tetë nuanca bardhësi – në vetëm një orë

Zoom është një trajtim zbardhues profesional i sigurt dhe i thjeshtë. Zbardhimi është i sigurt dhe efektiv, dhe mund të shndrisë buzëqeshjen tuaj.