Zoom Bleaching është një trajtim zbardhues profesional që u jep dhëmbëve tuaj mesatarisht tetë nuanca bardhësi – në vetëm një orë. Trajtimi është i sigurt dhe i thjeshtë. Ne kemi një kujdesje të veçantë gjatë trajtimit, dhe rehatia juaj është prioriteti ynë. Procedura merr rreth një orë dhe nuk kërkon anestezi. Zbardhimi është i sigurt dhe efektiv, dhe mund të shndrisë buzëqeshjen tuaj.
Procedura Zoom Whitening konsiston në aplikimin e një gel-i me peroksid hidrogjeni në sipërfaqen e dhëmbëve dhe pastaj shkëlqyes të dritës blu aplikohen mbi dhëmbët për të aktivizuar gel-in dhe për të hequr dëmtimet në ngjyrën e dhëmbëve.
Eshtë e rëndësishme të keni kujdes me higjienën e dhëmbëve për të ruajtur ngjyrën e bardhë dhe të ndritshme të dhëmbëve pas kësaj procedurë. Na kontaktoni për më shumë informacion nëse Zoom Whitening është një zgjidhje e përshtatshme për ju dhe gjendjen tuaj të dhëmbëve.

Zbardhimi në kushtet e shtëpisë
Për pacientët të cilët preferojnë të zbardhin dhëmbët e tyre në komoditetin e shtëpisë , ne përdorim xhel profesional që vendoset në shina të personalizuara për gojen tuaj. Ju do të shihni rezultatet pas përdorimit të parë dhe do të keni një buzëqeshje plotësisht rrezëllitëse në fund të dy deri gjashtë javë.

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrin: +355673087661