STYLE SWITCHER

Choose Colour style

Choose Header

One Two
Terapi

Mbushja estetike është një procedurë dentare që përdoret për të rregulluar defekte të vogla te dhëmbët, siç janë vrimat, duke përdorur materiale të certifikuara perëndimore. Kjo procedurë përfshin përdorimin e një materiali me ngjyrë të njëjtë me ngjyrën e dhëmbëve, për ta bërë mbushjen të duket si pjesë e dhëmbit tuaj.
Në këtë mënyrë, mbushja estetike mund të përdoret për të rikthyer estetikën dhe funksionalitetin e dhëmbëve.Përdorimi i materialeve në këtë proces mund të ndryshojë në varësi të defektit të dhëmbit, përdorimit dhe pritshmërive të pacientit, por të gjitha janë të një cilësie shumë të lartë, të sterilizuara dhe të kontrolluara.
Procedura e mbushjes estetike është një procedurë relativisht e thjeshtë dhe mund të kryhet në zyrën tonë në disa seanca të shkurtra. Pas mbushjes, pacienti mund të ndiejë pak ndjeshmëri për disa ditë, por kjo është normale dhe mund të trajtohet me anestezikë të thjeshtë dhe analgjezikë. Rezultati përfundimtar i mbushjes estetike është një dhëmb i rregulluar, funksional dhe estetik.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.