Dentistria restauruese është fushë e stomatologjisë që fokusohet në riparimin e dëmtimit të dhëmbëve dhe rikthimin e funksionit normal të tyre. Kjo përfshin një sërë teknikash dhe trajtimesh, si plomosje, rregullim, ndërtim dhe zëvendësim të dhëmbëve të humbur.

Plomosja është një procedurë e zakonshme për të riparuar dëmtimin e dhëmbëve që mund të jetë shkaktuar nga kavitete ose thyerje. Kjo përfshin largimin e pjesës së dëmtuar të dhëmbit dhe mbushjen e saj me një material të mbushjes.

Nëse keni dhëmbë të hequr për shkak të dëmtimeve , traumave, ose sëmundjes së mishit të dhëmbëve, atëherë ka disa opsione për të plotësuar boshllëqet tuaja në buzëqeshje. Ne mund të bëjmë një kurorë ose urë, protezë të plotë ose të pjesshme, ose implante dentare.

Nëse dhëmbët tuaja janë të kalbur dhe të infektuar për shkak të dëmtimit të tyre apo sëmundjeve të avancuara, ne mund të ofrojmë trajtime te specializuara. Në përgjithësi, dëmtimi i dhëmbëve mund të zgjidhet me një mbushje ose kurorë. Një kurorë prej porcelani mund të përdoret gjithashtu për të riparuar një dhëmb të thyer.

Në kliniken tonë përdorim ndër të tjera, qeramikat më cilesore dhe estetike që njihen në tregjet perëndimore.

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrin: +355673087661