Një buzëqeshje e bukur kontribon në një humor të mirë, rrit vetëbesimin dhe ju mundëson të lini një përshtypje pozitive tek të tjerët.
Dentistria Kozmetike ofron një gamë të gjerë opsionesh trajtimi për të përmirësuar buzëqeshjen tuaj. Ekipi ynë me shumë përvojë mund të ofrojë zgjidhje për dhëmbët e shtrembër, të konsumuar ose të zbardhur, si dhe për rastet më serioze të sëmundjeve ose dëmtimit.
Ne ofrojmë gamën e plotë të trajtimeve dentare për të përmirësuar dhëmbët dhe buzëqeshjen tuaj duke përfshirë:

⦁ Bondimin kozmetik
⦁ Kurorat qeramike
⦁ Fasetat porcelani
⦁ Drejtimin e dhëmbëve pa tela

Bondimi kozmetik është një teknikë që përdoret në stomatologji për të riparuar dhe përmirësuar pamjen e dhëmbëve me probleme të ndryshme si thyerja, ndryshimi i ngjyrës apo formës. Për këtë teknikë përdoren materiale të specializuara, si p.sh. kompozitat e resinës, për të përmirësuar pamjen e dhëmbëve. Ky proces fillon me pastrimin e sipërfaqes së dhëmbit, pastaj aplikohet një lëng kimik për të rritur aderencën midis dhëmbit dhe materialit të ri. Në fund, kompozita e resinës aplikohet dhe modulohet me shumë kujdes për të dhënë një pamje të përsosur.

Kjo teknikë mund të përdoret për të korrigjuar të gjitha llojet e defekteve dentare, duke përfshirë:

  • Ndarje, thyerje ose rrënjë të dëmtuara të dhëmbit
  • Ngjyrat e ndryshme dhe deformimet e dhëmbëve
  • Restaurime të vogla
  • Korrigjimi i zgjaturave midis dhëmbëve

Bondimi kozmetik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar pamjen e dhëmbëve në mënyrë shumë natyrale. Për të kuptuar nëse kjo është një zgjidhje e përshtatshme për ju, ne ju vijmë në ndihmë për një vlerësim të plotë të gjendjes së dhëmbëve tuaj.

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrin: +355673087661