STYLE SWITCHER

Choose Colour style

Choose Header

One Two

Kujdes i përgjithshëm dentar

Klinika dentare Bluetooth ofron shërbime nga më të thjeshtat te më të nderlikuarat si checkup, konsulta mbi shëndetin oral dhe trajtime të tjera.

Dentistri Kozmetike

Në klinikën tonë, ofrojmë metoda të avancuara dhe teknologjitë më të fundit për punime estetike dhe për t'ju ofruar buzëqeshjen e dëshiruar.

Kujdes Emergjent

Telefononi në numrin: +355 67 308 7661 për raste emergjente si gjakderdhje, dhëmb i thyer, shkëputje e mbushjes ose probleme të tjera.

Dentistri Restorative

Ne punojmë me pasion për të krijuar buzëqeshje natyrale edhe për ata pacientë, dhëmbët e të cilëve duhen zëvëndësuar.

Shërbimet më të mira në treg

Të gjitha trajtimet dhe shërbimet tona ofrohen në mjedise të standardeve të larta.

Shërbimet më të mira në treg

Të gjitha trajtimet dhe shërbimet tona ofrohen në mjedise të standardeve të larta.

Punimet Tona

Punimet tona

Klientët tanë

Fatmira Hoxha

Si paciente kërkuese e cilësisë së lartë e sugjeroj këtë klinikë. Materiale të zgjedhura Amerikane, dhe eksperiencë 20 vjecare. Shumë e aftë në punime estetike dentare. Suksese të mëtejshme doktoresha Irida Cenolli

Ledia Andoni

Doktoresha Irida Cenolli jeni me të vërtetë shume e saktë dhe e shpejtë. Faleminderit për shërbimin e përkryer, cilësia dhe performanca janë gjithmonë ekselente te ju.

Shila Hyka

I loved my experience here! The dentist and her staff are very welcoming, gentle, thorough, and knowledgeable. I am an American living here, and needed an emergency root canal. I highly recommend this clinic.

Silvia Zekaj

Best dental clinic in Tirana. Specialized staff and modern equipments. I strongly recommend it.

Magi Gjika

Një klinikë cilësore me shërbim profesional që mund ti besoj gjithmonë ! Më të miret, suksese!

Aleksander Boti

My experience at Bluetooth Dental Clinic was great. I felt very comfortable, because the service was professional and kind. I am happy to find Bluetooth and I would recommend it to anyone who is looking for reliability, quality, trust and positive attitude.

Orjola Merkuri

Gjithmonë të saktë Klinika Dentare Bluetooth

Aurel Cenolli

Loved the experience. Best in town

Albana Pelivani

Jeni me e mira Klinika Dentare Bluetooth ❤️❤️❤️

Fatmira Doskja

Nje klinikë, qe jua sugjeroj të gjithëve.

The First Hotel Saranda

Vlerësimet më të mira për ju. Eficente, e shpejtë dhe shumë estetike. Faleminderit dok.Irida

Flamur Cikoja

The best clinic, I recommend to everyone.

Gerilda Aliaj

Ciao, Un Lavoro eccellente.

Linda Lluka

Best dental clinic. I strongly recommend it

Mirsat Nuredinaj

Jeni më të mirët

Ervis Shuli

The best clinic in town

Ilir Berisha

You are the best clinic. Jeni më të mirët

Haziz Pici

It was a very pleasant experience. The staff was very welcoming. And above all, I felt no pain.

Kristiana Nako

Jeni me te miret

Brikena Sadikaj

Romela Shuli

The best clinic

Lozjana Jonuzaj

Elda Collaku

You are number 1

Fatushe Balliu

The best clinic !

Rejsi Zeqollari

Kostanca Vogli

Safije Lenaku

Klinika perfekte !!

Klientët tanë

Fatmira Hoxha

Si paciente kërkuese e cilësisë së lartë e sugjeroj këtë klinikë. Materiale të zgjedhura Amerikane, dhe eksperiencë 20 vjecare. Shumë e aftë në punime estetike dentare. Suksese të mëtejshme doktoresha Irida Cenolli

Ledia Andoni

Doktoresha Irida Cenolli jeni me të vërtetë shume e saktë dhe e shpejtë. Faleminderit për shërbimin e përkryer, cilësia dhe performanca janë gjithmonë ekselente te ju.

Shila Hyka

I loved my experience here! The dentist and her staff are very welcoming, gentle, thorough, and knowledgeable. I am an American living here, and needed an emergency root canal. I highly recommend this clinic.

Silvia Zekaj

Best dental clinic in Tirana. Specialized staff and modern equipments. I strongly recommend it.

Magi Gjika

Një klinikë cilësore me shërbim profesional që mund ti besoj gjithmonë ! Më të miret, suksese!

Aleksander Boti

My experience at Bluetooth Dental Clinic was great. I felt very comfortable, because the service was professional and kind. I am happy to find Bluetooth and I would recommend it to anyone who is looking for reliability, quality, trust and positive attitude.

Orjola Merkuri

Gjithmonë të saktë Klinika Dentare Bluetooth

Aurel Cenolli

Loved the experience. Best in town

Albana Pelivani

Jeni me e mira Klinika Dentare Bluetooth ❤️❤️❤️

Fatmira Doskja

Nje klinikë, qe jua sugjeroj të gjithëve.

The First Hotel Saranda

Vlerësimet më të mira për ju. Eficente, e shpejtë dhe shumë estetike. Faleminderit dok.Irida

Flamur Cikoja

The best clinic, I recommend to everyone.

Gerilda Aliaj

Ciao, Un Lavoro eccellente.

Linda Lluka

Best dental clinic. I strongly recommend it

Mirsat Nuredinaj

Jeni më të mirët

Ervis Shuli

The best clinic in town

Ilir Berisha

You are the best clinic. Jeni më të mirët

Haziz Pici

It was a very pleasant experience. The staff was very welcoming. And above all, I felt no pain.

Kristiana Nako

Jeni me te miret

Brikena Sadikaj

Romela Shuli

The best clinic

Lozjana Jonuzaj

Elda Collaku

You are number 1

Fatushe Balliu

The best clinic !

Rejsi Zeqollari

Kostanca Vogli

Safije Lenaku

Klinika perfekte !!

Artikuj rreth Stomatologjisë

Qëndroni të informuar mbi artikuj të ndryshëm në lidhje me fushën e dentistrisë.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.