STYLE SWITCHER

Choose Colour style

Choose Header

One Two

Cura dentale generale

Bluetooth offre servizi dai più semplici ai più complessi come visite di controllo, consulenze sulla salute orale e altri trattamenti.

Odontoiatria estetica

Nella nostra clinica offriamo metodi avanzati e le ultime tecnologie per lavori estetici e per offrirti il sorriso desiderato.

Cure di emergenza

Chiama il numero: +355 67 308 7661 per casi di emergenza come sanguinamento, dente rotto, otturazione rotta o qualcosa incastrato tra i denti.

Odontoiatria restaurativa

Lavoriamo con passione per creare sorrisi naturali anche per quei pazienti i cui denti devono essere sostituiti.

I migliori servizi sul mercato

Tutti i nostri trattamenti e servizi sono forniti in ambienti di alto livello.

I migliori servizi sul mercato

Tutti i nostri trattamenti e servizi sono forniti in ambienti di alto livello.

I nostri lavori

I nostri lavori

I nostri clienti

Fatmira Hoxha

Si paciente kërkuese e cilësisë së lartë e sugjeroj këtë klinikë. Materiale të zgjedhura Amerikane, dhe eksperiencë 20 vjecare. Shumë e aftë në punime estetike dentare. Suksese të mëtejshme doktoresha Irida Cenolli

Ledia Andoni

Doktoresha Irida Cenolli jeni me të vërtetë shume e saktë dhe e shpejtë. Faleminderit për shërbimin e përkryer, cilësia dhe performanca janë gjithmonë ekselente te ju.

Shila Hyka

I loved my experience here! The dentist and her staff are very welcoming, gentle, thorough, and knowledgeable. I am an American living here, and needed an emergency root canal. I highly recommend this clinic.

Silvia Zekaj

Best dental clinic in Tirana. Specialized staff and modern equipments. I strongly recommend it.

Magi Gjika

Një klinikë cilësore me shërbim profesional që mund ti besoj gjithmonë ! Më të miret, suksese!

Aleksander Boti

My experience at Bluetooth Dental Clinic was great. I felt very comfortable, because the service was professional and kind. I am happy to find Bluetooth and I would recommend it to anyone who is looking for reliability, quality, trust and positive attitude.

Orjola Merkuri

Gjithmonë të saktë Klinika Dentare Bluetooth

Aurel Cenolli

Loved the experience. Best in town

Albana Pelivani

Jeni me e mira Klinika Dentare Bluetooth ❤️❤️❤️

Fatmira Doskja

Nje klinikë, qe jua sugjeroj të gjithëve.

The First Hotel Saranda

Vlerësimet më të mira për ju. Eficente, e shpejtë dhe shumë estetike. Faleminderit dok.Irida

Flamur Cikoja

The best clinic, I recommend to everyone.

Gerilda Aliaj

Ciao, Un Lavoro eccellente.

Linda Lluka

Best dental clinic. I strongly recommend it

Mirsat Nuredinaj

Jeni më të mirët

Ervis Shuli

The best clinic in town

Ilir Berisha

You are the best clinic. Jeni më të mirët

Haziz Pici

It was a very pleasant experience. The staff was very welcoming. And above all, I felt no pain.

Kristiana Nako

Jeni me te miret

Brikena Sadikaj

Romela Shuli

The best clinic

Lozjana Jonuzaj

Elda Collaku

You are number 1

Fatushe Balliu

The best clinic !

Rejsi Zeqollari

Kostanca Vogli

Safije Lenaku

Klinika perfekte !!

I nostri clienti

Fatmira Hoxha

Si paciente kërkuese e cilësisë së lartë e sugjeroj këtë klinikë. Materiale të zgjedhura Amerikane, dhe eksperiencë 20 vjecare. Shumë e aftë në punime estetike dentare. Suksese të mëtejshme doktoresha Irida Cenolli

Ledia Andoni

Doktoresha Irida Cenolli jeni me të vërtetë shume e saktë dhe e shpejtë. Faleminderit për shërbimin e përkryer, cilësia dhe performanca janë gjithmonë ekselente te ju.

Shila Hyka

I loved my experience here! The dentist and her staff are very welcoming, gentle, thorough, and knowledgeable. I am an American living here, and needed an emergency root canal. I highly recommend this clinic.

Silvia Zekaj

Best dental clinic in Tirana. Specialized staff and modern equipments. I strongly recommend it.

Magi Gjika

Një klinikë cilësore me shërbim profesional që mund ti besoj gjithmonë ! Më të miret, suksese!

Aleksander Boti

My experience at Bluetooth Dental Clinic was great. I felt very comfortable, because the service was professional and kind. I am happy to find Bluetooth and I would recommend it to anyone who is looking for reliability, quality, trust and positive attitude.

Orjola Merkuri

Gjithmonë të saktë Klinika Dentare Bluetooth

Aurel Cenolli

Loved the experience. Best in town

Albana Pelivani

Jeni me e mira Klinika Dentare Bluetooth ❤️❤️❤️

Fatmira Doskja

Nje klinikë, qe jua sugjeroj të gjithëve.

The First Hotel Saranda

Vlerësimet më të mira për ju. Eficente, e shpejtë dhe shumë estetike. Faleminderit dok.Irida

Flamur Cikoja

The best clinic, I recommend to everyone.

Gerilda Aliaj

Ciao, Un Lavoro eccellente.

Linda Lluka

Best dental clinic. I strongly recommend it

Mirsat Nuredinaj

Jeni më të mirët

Ervis Shuli

The best clinic in town

Ilir Berisha

You are the best clinic. Jeni më të mirët

Haziz Pici

It was a very pleasant experience. The staff was very welcoming. And above all, I felt no pain.

Kristiana Nako

Jeni me te miret

Brikena Sadikaj

Romela Shuli

The best clinic

Lozjana Jonuzaj

Elda Collaku

You are number 1

Fatushe Balliu

The best clinic !

Rejsi Zeqollari

Kostanca Vogli

Safije Lenaku

Klinika perfekte !!

Articoli su Odontoiatria

Tieniti informato su vari articoli relativi al campo dell'odontoiatria

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.