STYLE SWITCHER

Choose Colour style

Choose Header

One Two

Ortopedi

Ortopedi

Ortopedia në stomatologji përbën një nga aspektet e kozmetikës dentare, që përfshin punime estetike të ndryshme të bëra me materiale si porcelani, e-max dhe zirkon. Këto materiale përdoren për të bërë korona, mbulesa dhe pllaka të ndryshme, me qëllim përmirësimin e pamjes dhe funksionit të tyre.
Ortopedia mund të përdoret për të trajtuar defekte estetike të dhëmbëve, siç janë ngjyrat e errëta, lëndimet, format e këqija, madhësitë e vogla, ose për të riparuar dëmtimet e dhëmbëve, siç janë kavitetet dhe thyerjet. Kjo teknikë është përdorur gjithashtu për të përmirësuar pozicionin e dhëmbëve në raste pacientësh me marrëdhënie të keqe këmbëzore midis dhëmbëve ose për të mbuluar rrënjët e dhëmbëve të shkatërruara dhe të ndjeshme.
Për të bërë një punim ortopedik, përdoret teknologji e avancuara si skanimi 3D dhe CAD/CAM për të projektuar dhe prodhuar punën ortopedike në mënyrë të saktë dhe precize.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.